Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Kapitán futbalovej osemnástky J. Hromada sa vracia do Juventusu Turín

Jakub Hromada Foto: TASR/Martin Baumann

Jarnú časť minulej sezóny strávil slovenský stredopoliar na hosťovaní v juniorke FC Janov.

Bratislava 18. júla (TASR) - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie do osemnásť rokov Jakub Hromada sa vracia do Juventusu Turín. Informoval o tom portál profutbal.sk.

Jarnú časť minulej sezóny strávil slovenský stredopoliar na hosťovaní v juniorke FC Janov a dobrými výkonmi jej pomohol k zlepšeným výsledkom. Tesne pred jeho príchodom bol Janov na hranici zostupu, no aj výkony Slováka prispeli k deväťzápasovej sérii bez prehry a pokojnej jarnej časti.

Teraz sa Hromada vrátil do materského Juventus Turín. Nastupovať by mal v juniorskom tíme Primavery. "Môj návrat do Juventusu vnímam veľmi pozitívne, aj keď po minulej sezóne to vyzeralo tak, že zostanem v FC Janov. Som šťastný, že som opäť súčasťou jedného z najlepších európskych klubov. Vo štvrtok sme začali s letnou prípravou. Mužstvo je výborné, väčšinu chlapcov poznám a aj realizačný tím je len mierne zmenený. Veľmi sa teším na celý rok, či už na ligu alebo zápasy Champions League," citoval Hromadu profutbal.sk. "V sobotu odchádzame na sústredenie do Álp a potom by sme mali absolvovať jeden turnaj. Mám to vo svojich rukách a pevne verím, že sa na ihrisku budem objavovať čo najčastejšie," dodal.