Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Ibrahimovič si v prebiehajúcej sezóne Serie A už pravdepodobne nezahrá

Zlatan Ibrahimovič. Foto: TASR/AP

Švéd chýbal v zostave trénera Stefana Pioliho takmer celú sezónu, vo februári sa vrátil po operácii kolena z mája minulého roku.

Miláno 29. apríla (TASR) - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič si pravdepodobne do konca prebiehajúcej sezóny talianskej Serie A už nezahrá. Štyridsaťjedenročného veterána vyradil z hry úder do pravého lýtka, ktorý dostal počas tímovej rozcvičky pred nedeľným ligovým duelom AC Miláno s Lecce (2:0).

Klub nešpecifikoval, ako dlho bude Ibrahimovič mimo hry. Podľa oficiálneho vyhlásenia však existuje malá nádej, že nastúpi ešte pred koncom sezóny, ktorá sa v Taliansku skončí prvý júnový víkend.

Švéd chýbal v zostave trénera Stefana Pioliho takmer celú sezónu, vo februári sa vrátil po operácii kolena z mája minulého roku. Ibrahimovič nastúpil len na jeden zápas, keď pri marcovej výhre 3:1 na ihrisku Udinese strelil gól a stal sa najstarším strelcom v histórii Serie A. Zmluva s milánskym klubom mu vyprší v júni a zatiaľ sa nevyskytli žiadne správy o jej prípadnom predĺžení, pripomína agentúra AFP.