Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Ings mal po zápase s Liverpoolom pozitívny test na koronavírus

Hráč Southamptonu Danny Ings (vľavo) strieľa úvodný gól vo futbalovom zápase anglickej ligy Premier League Southampton – FC Liverpool v Southamptone 4. januára 2021, archívne foto. Foto: TASR/AP

Ings je so siedmimi zásahmi najlepší strelec Southamptonu v tejto sezóne.

Londýn 14. januára (TASR) - Anglický futbalista Danny Ings mal pozitívny test na koronavírus. Útočník Southamptonu strávil uplynulé dni v karanténe, ale zrejme vynechá víkendový zápas Premier League na pôde Leicestru City.

"Danny Ings mal pozitívny výsledok po zápase s Liverpoolom a podstúpil desaťdňovú izoláciu. Neviem, či začne v piatok trénovať, ale zrejme nebude cez víkend k dispozícii. Dodržujeme protokol a minimalizujeme riziko šírenia, budeme v tom pokračovať aj naďalej," citovala agentúra DPA trénera Southamptonu Ralpha Hasenhüttla.

Ings je so siedmimi zásahmi najlepší strelec Southamptonu v tejto sezóne a gólom sa postaral aj o víťazstvom nad svojím bývalým klubom FC Liverpool 1:0. V minulom ročníku sa presadil 22-krát a bol spoločne s Pierrom-Emerickom Aubameyangom druhý najlepší strelec Premier League za 23-gólovým Jamiem Vardym.