Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Inter Miláno porazil FC Turín v 32. kole talianskej ligy

Hráč Interu Miláno Diego Godin oslavuje druhý gól do bránky Turína vo futbalovom zápase talianskej ligy Serie A Inter Miláno - FC Turín v Miláne 13. júla 2020. Foto: TASR/AP

Do vedenia sa síce dostali hostia gólom Andreu Belottiho v 17. minúte, ale Milánčania rozhodli o svojom víťazstve po zmene strán.

Rím 13. júla (TASR) - Futbalisti Interu Miláno poskočili na druhé miesto najvyššej talianskej súťaže. V pondelňajšom domácom stretnutí 32. kola zdolali FC Turín 3:1 a v tabuľke sa dostali pred Lazio Rím a Atalantu Bergamo. Slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar nastúpil za domácich v 76. minúte.

Do vedenia sa síce dostali hostia gólom Andreu Belottiho v 17. minúte, ale Milánčania rozhodli o svojom víťazstve po zmene strán. Postupne sa presadili Ashley Young, Diego Godin a Lautaro Martinez. Škriniar prišiel na ihrisko už za priaznivého stavu, keď vystriedal Godina. Inter zabodoval naplno po dvoch zápasoch, na konte má rovnaký počet 68 bodov ako Lazio, Atalanta nazbierala o bod menej. FC Turín je na šestnástej priečke.

Serie A - 32. kolo:


Inter Miláno - FC Turín 3:1 (0:1)
Góly: 48. Young, 51. Godin, 61. Martinez - 17. Belotti
/M. Škriniar za domácich od 76. min/