Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Neapol s Lobotkom remizoval na pôde Sassuola a vedie už iba o bod

Na archívnej snímke z 24. novembra 2021 slovenský futbalista v drese SSC Neapol Stanislav Lobotka (vpravo) a hráč Spartaku Moskva Aleksandr Sobolev (vľavo) bojujú o loptu v zápase 5. kola C-skupiny Európskej ligy Spartak Moskva - SSC Neapol v Moskve. Foto: TASR/AP

Inter Miláno v základe s Milanom Škriniarom zdolal Speziu 2:0.

Rím 1. decembra (TASR) - Futbalisti SSC Neapol v zostave so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom remizovali v 15. kole talianskej Serie A na pôde Sassuola 2:2. Na čele tabuľky majú už iba jednobodový náskok pred AC Miláno, "rossoneri" uspeli na ihrisku FC Janov 3:0. Neapol viedol po góloch Fabiana a Driesa Mertensa 2:0, no Sassuolu sa podarilo vyrovnať.

V nadstavenom čase mohli domáci dokonca strhnúť víťazstvo na svoju stranu, gól Gregoirea Defreia však napokon neplatil po verdikte VAR. Tréner hostí Luciano Spalletti videl v závere červenú kartu a musel opustiť lavičku. Lobotka odohral celý zápas.

Inter Miláno v základe s Milanom Škriniarom zdolal Speziu 2:0. Škriniar absolvoval na poste stopéra celý duel, jeho krajan Dávid Strelec sa v drese Spezie na ihrisko nedostal. Inter je v neúplnej tabuľke tretí o štyri body za Neapolom. Na AC stráca bod.
Na snímke vpravo útočník Milána Lautaro Martinez premieňa penaltu a strieľa druhý gól v zápase 15. kola talianskej Serie A vo futbale Inter Miláno - Spezia Calcio v Miláne 1. decembra 2021.
Foto: TASR/AP

Serie A - 15. kolo:



Sassuolo Calcio - SSC Neapol 2:2 (0:0)
Góly: 72. Scamacca, 89. Ferrari - 51. Fabian, 60. Mertens
/S. Lobotka (Neapol) odohral celý zápas/


FC Janov- AC Miláno 0:3 (0:2)
Góly: 45+2. a 61. Messias, 10. Ibrahimovič


Inter Miláno - Spezia Calcio 2:0 (1:0)
Góly: 36. Gagliardini, 58. Martinez (z 11 m)
/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas - D. Strelec (Spezia) sedel na lavičke/


FC Bologna - AS Rím 1:0 (1:0)
Gól: 35. Svanberg