Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Inter Miláno zdolalo FC Turín, Škriniar odohral celý zápas

Na archívnej snímke slovenský obranca Interu Miláno Milan Škriniar. Foto: TASR/AP

Tretí Inter si tak vylepšil chuť po stredajšej prehre v skupinovej fáze Ligy majstrov, nemeckému Bayernu Mníchov podľahol 0:2.

Rím 10. septembra (TASR) - Futbalisti Neapola vyhrali v sobotnom zápase 6. kola talianskej Serie A nad Speziou Calcio 1:0. V drese domácich, ktorí predĺžili šnúru bez prehry na jedenásť duelov, nastúpil v polčase slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

Neapol naplnil úlohu favorita a ostáva jedným zo štyroch tímov, ktoré v tejto sezóne ešte neprehrali. Triumf mu v sobotu zariadil Giacomo Raspadori, ktorý sa presadil v 89. minúte. Tesne po tom dostal druhú žltú kartu tréner víťazného tímu Luciano Spalletti.

Domáci so štrnástimi bodmi priebežne vedú tabuľku pred Atalantou Bergamo. Spezia, za ktorú nenastúpil Lobotkov krajan David Strelec, figuruje s jednou výhrou a dvomi remízami na štrnástej pozícii.

Rovnakým výsledkom sa skončil aj zápas medzi Interom Miláno a FC Turín, domáci zvíťazili 1:0. Veľmi podobný bol aj samotný priebeh, keďže jediný gól strelil v 89. minúte Marcelo Brozovič. Za domácich odohral celé stretnutie aj slovenský obranca Milan Škriniar.

Tretí Inter si tak vylepšil chuť po stredajšej prehre v skupinovej fáze Ligy majstrov, nemeckému Bayernu Mníchov podľahol 0:2. Jeho sobotný súper zaznamenal druhú prehru v prebiehajúcej sezóne a priebežne je siedmy.

Serie A - 6. kolo:

Inter Miláno - FC Turín 1:0 (0:0)

Gól: 89. Brozovič

/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/


SSC Neapol - Spezia Calcio 1:0 (0:0)

Gól: 89. Raspadori

/S. Lobotka hral od 46. minúty - D. Strelec bol na lavičke náhradníkov/