Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Jovič opäť nahneval Real Madrid, zverejnil fotku z oslavy

Luka Jovič, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Srbský futbalista Jovič na seba prvýkrát negatívne upozornil v apríli, keď po prílete do rodného Srbska porušil karanténu.

Madrid 9. júna (TASR) - Srbský futbalista Luka Jovič na seba opäť pritiahol neželanú pozornosť. Dvadsaťdvaročný útočník Realu Madrid pripomenul incident z marca, keď porušil v rodnej krajine karanténu, a zverejnil na instagrame fotografiu z grilovačky. Na zábere sú s ním niekoľkí priatelia, s jedným z nich sa objíma.

V Španielsku už povolili menšie oslavy s maximálnou účasťou desať ľudí, Jovič teda neporušil zákon, no jeho zamestnávateľovi sa aj tak nepáčilo, že nedodržal odporúčaný sociálny odstup. Navyše, na fotografii stojí v ortéze napriek odporúčaniu lekárov, aby zranenú nohu nezaťažoval. Jovič si v máji utrpel kĺbovú zlomeninu pravej nohy v oblasti päty.

Jovič na seba prvýkrát negatívne upozornil v apríli, keď po prílete do rodného Srbska porušil karanténu. Jeho správanie vyvolalo masívnu kritiku aj od najvyšších predstaviteľov štátu, ktorí vyzvali na jeho potrestanie. Informovala o tom agentúra DPA.