Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

K. Bryanta uvedú do Siene Slávy 15. mája, reč prednesie Michael Jordan

Na archívnej snímke zo 14. júna 2009 basketbalista Los Angeles Lakers Kobe Bryant drží trofej Larryho O'Briena a trofej pre najužitočnejšieho hráča (MVP) súťaže po zisku titulu po triumfe nad Orlandom Magic v 5. finálovom zápase zámorskej basketbalovej NBA v Orlande. Jeden z najlepších basketbalistov histórie Kobe Bryant zahynul v nedeľu 26. januára 2020 po páde helikoptéry vo veku 41 rokov. Foto: TASR/AP

Jordan už predniesol reč na smútočnom obrade legendárneho hráča Los Angeles Lakers, ktorý tragicky zahynul pri páde helikoptéry minulý rok v januári.

Springfiled 16. apríla (TASR) - Jeden z najlepších basketbalistov histórie Michael Jordan prednesie reč na počesť Kobeho Bryanta počas jeho uvedenia do Siene slávy. Ceremóniu pre pandémiu koronavírusu odložili o rok, konať sa bude 15. mája.

Jordan už predniesol reč na smútočnom obrade legendárneho hráča Los Angeles Lakers, ktorý tragicky zahynul pri páde helikoptéry minulý rok v januári. "Keď som ho stretol, chcel som byť jeho najlepším starším bratom," povedal vtedy podľa DPA Jordan, ktorého Bryant nahradil v pozícii jedného z najpopulárnejších a najúspešnejších hráčov NBA.