Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Kaprizov bude pre zranenie chýbať Minnesote 3-4 týždne

Hokejista Minnesoty Wild Kirill Kaprizov. Foto: TASR/AP

Krídelníka Wild atakoval v tretej tretine zozadu obranca Jets Logan Stanley, ktorý celou váhou spadol na jeho ľavé koleno. Kaprizov pre zranenie zápas nedohral.

St. Paul 10. marca (TASR) - Hokejisti Minnesoty Wild sa budú musieť v zámorskej NHL tri až štyri týždne zaobísť bez svojho najproduktívnejšieho hráča Kirilla Kaprizova. Ruského útočníka vyradilo zranenie v dolnej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom zápase s Winnipegom.

Krídelníka Wild atakoval v tretej tretine zozadu obranca Jets Logan Stanley, ktorý celou váhou spadol na jeho ľavé koleno. Kaprizov pre zranenie zápas nedohral. Predtým stihol asistovať pri treťom góle Minnesoty, ktorá zvíťazila na ľade Winnipegu 4:2.

Dvadsaťpäťročný Kaprizov ťahá svoju tretiu sezónu v drese Wild. Doteraz vynechal iba dva z 216 zápasov svojho tímu, vrátane play off. V prebiehajúcej sezóne je s 39 gólmi a 74 bodmi v 65 dueloch líder svojho tímu. Minnesote bude teraz chýbať v boji o miestenku do vyraďovačky, víťazstvom nad Winnipegom sa vyrovnala lídrovi Centrálnej divízie Dallasu, pričom Stars odohrali o zápas menej. Na deviate Calgary má desaťbodový náskok. Informáciu priniesla agentúra AP.