Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 28. máj 2024Meniny má Viliam
< sekcia Šport

Kemp San Jose sa pre koronavírusové opatrenia uskutoční v Arizone

Hokejista San Jose Sharks Patrick Marleau (vľavo) sa teší po strelení gólu so spoluhráčom Tomášom Hertlom v zápase zámorskej hokjovej NHL San Jose Sharks - Dallas Stars v San Jose 11. januára 2020. Foto: TASR/AP

Základná časť novej sezóny NHL, ktorá sa začne 13. januára, bude mať len 56 zápasov.

Santa Clara 21. decembra (TASR) - Hokejisti San Jose absolvujú prípravný kemp na novú sezónu NHL v štáte Arizona. Najnovšie opatrenia v boji proti ochoreniu COVID-19 neumožňujú v kalifornskom okrese Santa Clara, kde Sharks sídlia, do 8. januára trénovať ani profesionálnym tímom.

Sharks sa v predchádzajúcom ročníku nedostali do play off, preto začnú kemp už 31. decembra. Informáciu pre portál sportsnet.ca potvrdil generálny manažér klubu Doug Wilson. Z rovnakých dôvodov museli Santa Claru opustiť aj hráči San Fransisca 49ers v súťaži amerického futbalu NFL, ktorí zostávajúce domáce zápasy odohrajú takisto v Arizone.

Základná časť novej sezóny NHL, ktorá sa začne 13. januára, bude mať len 56 zápasov. V prípade, že sa opatrenia v Santa Clare nezmenia ani po štarte sezóny, budú Sharks podľa Wilsona hľadať riešenia, kde odohrajú domáce zápasy.