Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Kloppa nahneval fanúšik, ktorý pri oslave gólu zranil Robertsona

Jurgen Klopp počas futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Liverpoolom a Manchestrom United na Anfielde v anglickom Liverpoole, v nedeľu 5. marca 2023. Foto: TASR/AP

Priaznivec "The Reds" nepozorovane vnikol na trávnik, pričom rútiac sa ku klbku tešiacich hráčov sa pošmykol. Pri nekoordinovanom páde nešťastne zasiahol škótskeho reprezentanta.

Liverpool 6. marca (TASR) - Tréner futbalistov Liverpoolu Jürgen Klopp mal po nedeľňajšom šlágri s Manchestrom United (7:0) ťažké srdce na fanúšika, ktorý počas oslavy siedmeho gólu zranil ľavého obrancu Andyho Robertsona.

Priaznivec "The Reds" nepozorovane vnikol na trávnik, pričom rútiac sa ku klbku tešiacich hráčov sa pošmykol. Pri nekoordinovanom páde nešťastne zasiahol škótskeho reprezentanta. Ten si chvíľu poležal na trávniku, no napokon duel dohral.

Kloppovi tento moment napriek drvivému triumfu svojho tímu poriadne zdvihol tlak. "Neexistuje žiadne ospravedlnenie pre toto neprijateľné a nebezpečné správanie. Ak je páchateľ vinný a zistilo sa, že vbehol na ihrisko bez povolenia, mal by dostať doživotný zákaz vstupu na Anfield i všetky štadióny v Premier League," vyhlásil kouč Liverpoolu.