Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Komárno začne v máji s rekonštrukciou štadióna

Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Zhotoviteľ bude mať následne 15 mesiacov na realizáciu diela.

Komárno 30. marca (TASR) - V máji tohto roka sa začne s rekonštrukciou futbalového štadióna v Komárne. Zhotoviteľ bude mať následne 15 mesiacov na realizáciu diela. V tlačovej správe o tom informoval druholigový klub KFC Komárno.

"Na tento deň sme čakali dlho. Mesto Komárno si zaslúži moderný športový areál, ktorý naplní očakávania odbornej a aj laickej verejnosti," uviedol prezident klubu Juraj Baráth.

Súťaž na výber zhotoviteľa diela vyhrala skupina reprezentujúca spoločnosti Delaty 9 Project. s.r.o. a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. "Som rád, že máme za sebou nesmierne náročnú etapu realizácie výberu zhotoviteľa. Po celý čas sme museli čeliť viacerým problémom a komplikáciám, ktoré nám pripravili záujemcovia o túto zákazku, avšak nakoniec sme tento proces úspešne a v zmysle zákona dotiahli do konca. Pevne verím, že nový štadión spolu so svojím zázemím bude dobre slúžiť nielen futbalistom, ale poskytne aj verejnosti ďalšie zaujímavé priestory na rôzne akcie a podujatia organizované v meste Komárno," dodal Baráth v tlačovej správe zaslanej TASR.