Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Komínek pokračuje v Trenčíne, s klubom predĺžil zmluvu o rok

Archív: Nitran Roman Tománek (vľavo) a Trenčan Tomáš Komínek v zápase 52. kola hokejovej extraligy HK Dukla Trenčín - HK Nitra, 28. februára 2014 v Trenčíne. Foto: FOTO TASR/Radovan Stoklasa

Český hokejista Tomáš Komínek bude aj v budúcej sezóne obliekať dres extraligového klubu Dukla Trenčín.

Trenčín 12. júna (TASR) - Český hokejista Tomáš Komínek bude aj v budúcej sezóne obliekať dres extraligového klubu Dukla Trenčín. S deviatym mužstvom uplynulého ročníka podpísal vo štvrtok ročný kontrakt.

"Tomáš mal v minulej sezóne solídnu bilanciu a aj herne sa nám pozdával. Viac sa mu darilo v úvode sezóny, záver bol trošku slabší, no veríme, že má potenciál, aby v nasledujúcej sezóne bol platným hráčom. Preto sme sa s ním dohodli na predĺžení zmluvy," uviedol na oficiálnom webe športový manažér klubu Jozef Daňo.

Dvadsaťtriročný krídelník chcel po sezóne zotrvať v Trenčíne napriek tomu, že sa o jeho služby zaujímali aj iné kluby. "Som veľmi rád, že som sa dohodol a je to pre mňa česť, že budem pokračovať v drese Dukly. Počas predchádzajúceho obdobia som bol v spojení s trenčianskym vedením. Dohoda s Duklou bola pre mňa prioritou," dodal Komínek.

V uplynulej sezóne nazbieral v 55 zápasoch základnej časti 29 bodov za 13 gólov a 16 asistencií. V Trenčíne sa pod vedením trénerskej dvojice Roman Stantien - Branislav Jánoš pripravujú v prvej fáze prípravy prevažne juniori, klub sa však už dohodol na spolupráci so skúsenými oporami Vladimírom Nemcom, Tiborom Melichárkom, Róbertom Petrovickým a Ondrejom Mikulom. Zo začiatku novej sezóny by si mali žltočervený dres na dlhšie obdobie opäť obliecť aj Richard Lintner a Rastislav Pavlikovský.