Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Košickí hokejisti odohrajú odložený zápas so Zvolenom na budúci utorok

Striedačka HC Košice Foto: TASR/František Iván

Vstupenky zakúpené na zápas 12. októbra zostávajú v platnosti aj pre nový utorkový termín, zároveň sa začal predaj ďalších vstupeniek.

Košice 16. októbra (TASR) - Dohrávaný zápas 10. kola Tipsport extraligy medzi HC Košice a HKM Zvolen sa uskutoční 23. októbra 2012 (18.00 h) v košickej Steel aréne. Na tomto termíne sa dohodli predstavitelia oboch klubov. TASR informoval PR manažér HC Košice Vojtech Petty.

Odloženie zápasu z piatka 12. októbra spôsobil požiar, ktorý zasiahol v noci na piatok trafostanicu multifunkčnej košickej haly Steel Aréna. Technická porucha na kompenzačnom rozvádzači, okrem škody odhadovanej na 200.000 eur mala za následok i preloženie zápasu 11. kola, ktorý mali "oceliari" odohrať doma s HK Poprad. Termín tohto duelu bude známy v najbližších dňoch.

Vstupenky zakúpené na zápas 12. októbra zostávajú v platnosti aj pre nový utorkový termín, zároveň sa začal predaj ďalších vstupeniek. Fanúšikovia si môžu zakúpiť i vstupenky na zápas s Duklou Trenčín a v predaji sú už aj vstupenky na zápasy s Banskou Bystricou (26. októbra) a s Nitrou (28. októbra), vrátane možnosti ich rezervácie.