Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Kouč Memphisu Jenkins dostal za kritiku rozhodcov pokutu 14.000 eur

Hráč Denveru Nuggets Aaron Gordons (vľavo) padá s loptou vedľa brániacich Klaya Thompsona (uprostred) a Draymonda Greena (23), obaja z Goldenu State Warriors a vpravo sa pozerá Nikola Jokič z Nuggets v 1. kole play off basketbalového zápasu zámorskej NBA v Denveri 21. apríla 2022. Foto: TASR/AP

Kormidelník Memphis Grizzlies sa previnil po sobotnom zápase konferenčného štvrťfinále play off na palubovke Minnesoty Timberwolves (118:119), keď verejne kritizoval verdikty rozhodcov.

Memphis 25. apríla (TASR) - Americký basketbalový tréner Taylor Jenkins dostal od vedenia zámorskej NBA pokutu vo výške 15.000 USD (cca 14.000 eur). Kormidelník Memphis Grizzlies sa previnil po sobotnom zápase konferenčného štvrťfinále play off na palubovke Minnesoty Timberwolves (118:119), keď verejne kritizoval verdikty rozhodcov.

"Nikdy som nevidel väčšiu nekonzistentnosť, rozhodcovia pristupovali k zápasu arogantne. Je to hanba, nemám slov," nešetril kouč kritikou po stretnutí. Domáci získali z trestných hodov 31 bodov, štrnásť z nich si pripísal Karl-Anthony Towns. Informácie priniesla agentúra AP.