Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Kuckov Watford vyhodil trénera Muňoza

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Štyridsaťjedenročný Xisco viedol Watford od decembra 2020. V minulej sezóne vybojoval pre klub návrat do Premier League, do najvyššej súťaže sa tím vrátil po roku.

Londýn 3. októbra (TASR) - Vedenie anglického futbalového klubu Watford FC odvolalo po sérii zlých výsledkov trénera Xisca Muňoza. Španiel na lavičke klubu z Vicarage Road vydržal len sedem kôl a je prvým prepusteným trénerom v tejto sezóne Premier League. Watford aj so slovenským reprezentantom Jurajom Kuckom v zostave prehral v sobotu na ihrisku Leedsu 0:1.

"The Hornets" klesli v tabuľke na 14. miesto, keď v siedmich zápasoch zaznamenali dve víťazstvá, jednu remízu a štyri prehry. "Watford FC potvrdzuje, že Xisco Muňoz skončil na pozícii hlavného trénera. Vedenie klubu cíti, že naše výkony mali negatívny trend a tím potrebuje nový impulz, aby sa zlepšil. Xiscovi ďakujeme za všetko, čo pre náš klub odviedol, a želáme mu do budúcna všetko najlepšie. K jeho nástupcovi neposkytneme v tejto chvíli žiadne informácie," uviedol klub na svojom webe.

Štyridsaťjedenročný Xisco viedol Watford od decembra 2020. V minulej sezóne vybojoval pre klub návrat do Premier League, do najvyššej súťaže sa tím vrátil po roku. Pred Watfordom trénoval v Gruzínsku Dinamo Tbilisi.