Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Kým Fabinho oslavoval majstrovskú trofej, jeho dom navštívili zlodeji

Na snímke hráči Liverpoolu, zľava Andy Robertson, Fabinho a Dejan Lovren. Foto: TASR/AP

Fabinho nie je jediný hráč Liverpoolu, ktorý mal skúsenosť zo zlodejmi. V minulej sezóne počas zápasu Ligy majstrov s Bayernom Mníchov vykradli Sadia Maneho.

Liverpool 24. júla (TASR) - Futbalista FC Liverpool Fabinho sa stal obeťou krádeže. Kým brazílsky stredopoliar oslavoval zisk majstrovskej trofeje, zo stredy na štvrtok jeho nehnuteľnosť navštívili zlodeji.

Podľa polície Fabinhovi zmizli šperky a prišiel aj o svoje šedé Audi RS6, vozidlo neskôr našli neďaleko Wiganu. "K vlámaniu došlo niekedy medzi treťou hodinou popoludní v stredu a štvrtou ráno vo štvrtok. Miesto činu prezreli technici, ak niekto videl niečo podozrivé, nech sa prihlási na polícii," citoval portál goal.com zo stanoviska strážcov zákona.

Fabinho nie je jediný hráč Liverpoolu, ktorý mal skúsenosť zo zlodejmi. V minulej sezóne počas zápasu Ligy majstrov s Bayernom Mníchov vykradli Sadia Maneho, v minulosti sa podobná nepríjemnosť stala aj Dejanovi Lovrenovi, Robertovi Firminovi, Pepemu Reinovi, Danielovi Aggerovi a Jerzymu Dudekovi.