Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 11. jún 2024
< sekcia Šport

Laine bude pre zranenie chýbať Columbusu až štyri týždne

Na archívnej snímke z 8. októbra 2022 hokejista Columbusu Blue Jackets Patrik Laine počas prípravného zápasu na novú sezónu zámorskej hokejovej NHL Washington Capitals - Columbus Blue Jackets vo Washingtone. Foto: TASR - AP

Fínsky krídelník sa v stredu v dueli proti Caroline Hurricanes v druhej tretine zrazil so súperovým obrancom Brettom Pescem.

Columbus 14. októbra (TASR)- Fínsky hokejový útočník Patrik Laine si v úvodnom zápase sezóny v NHL zranil lakeť. Columbusu bude preto chýbať približne štyri týždne.

Fínsky krídelník sa v stredu v dueli proti Caroline Hurricanes v druhej tretine zrazil so súperovým obrancom Brettom Pescem. Laine v zápase stihol streliť gól len 11 sekúnd po začiatku druhej tretiny a poslal tak Blue Jackets do vedenia. Columbus napriek úvodnému gólu podľahol Caroline 1:4.

Dvadsaťštyriročný Laine pôsobí v klube už tretiu sezónu, pričom v uplynulom ročníku zaznamenal 26 gólov v 56 zápasoch. V júli podpísal s Blue Jackets nový dvojročný kontrakt vo výške takmer 35 miliónov eur, informoval portál TSN.