Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Po Lampardovi hádzali mince a hot dogy

Frank Lampard Foto: TASR/AP Photo

Polícia prípad vyšetruje.

Londýn 18. marca (TASR) - Metropolitná polícia v Londýne vyšetruje prípad hádzania predmetov zo strany fanúšikov West Hamu United na stredopoliara Chelsea Franka Lamparda v nedeľňajšom ligovom dueli na štadióne Stamford Bridge. Lampard po svojom 200. góle v drese Chelsea oslavoval v blízkosti priaznivcov West Hamu a tí svojho bývalého hráča zasypali mincami i hot dogmi.

"Zaoberáme sa hádzaním mincí počas zápasu Chelsea - West Ham. Vyšetrovacie úkony pokračujú," potvrdil v pondelok pre agentúru Reuters hovorca Metropolitnej polície. Neskôr polícia uviedla, že v súvislosti s inkriminovaným duelom zadržala štyroch ľudí. Dvoch obvinili z narušenia verejného poriadku a prepustili na kauciu, obaja pôjdu pred súd. Ďalší fanúšik sa zaplietol do bitky a štvrtý sa bude zodpovedať z ničenia majetku.

Lampard prišiel do Chelsea v roku 2001 práve z West Hamu. V 19. minúte otvoril hlavou skóre nedeľňajšieho zápasu, ktorý domáci napokon vyhrali 2:0. Dvestým gólom v drese londýnskeho tímu sa opäť priblížil ku klubovému rekordu, ten drží s 202 presnými zásahmi Bobby Tambling.