Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Varane je zranený, v odvete s Chelsea bude absentovať

Hráč Realu Madrid Raphael Varane kontroluje loptu v zápase osemfinále Ligy majstrov Real Madrid - Atalanta Bergamo v Madride 16. marca 2021. Foto: TASR/AP

"Biely balet" minulý týždeň na domácom Valdebebas remizoval s "The Blues" 1:1 a odveta na Stamford Bridge je tak otvorená.

Madrid 3. mája (TASR) - Futbalistom Realu Madrid bude zrejme chýbať v stredajšej semifinálovej odvete Ligy majstrov 2020/2021 na na ihrisku FC Chelsea francúzsky stopér Raphael Varane. Ten sa zranil v ligovom zápase s Osasunou a Real v pondelok informoval o podrobnostiach jeho problémov.

"Biely balet" minulý týždeň na domácom Valdebebas remizoval s "The Blues" 1:1 a odveta na Stamford Bridge je tak otvorená. "Po dnešných lekárskych testoch sa ukázalo, že Raphael má zranený svalový priťahovač na pravej nohe," citovala agentúra AFP z oficiálneho komuniké rekordného európskeho šampióna. Ak by sa Varanovo zranenie ukázalo byť vážnejšie, bola by to pre Real citeľná strata nielen pre LM, ale aj pre vrcholiaci boj o majstrovský titul v La Lige. Trénerovi Zinedinovi Zidanemu nebude k dispozícii ani kapitán Sergio Ramos, ktorý sa stále zotavuje zo zranenia lýtka. Duo v strede obrany by tak mohli vytvoriť Eder Militao a Nacho Fernandez.