Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Viac ako 250 live TV prenosov z Australian Open

Foto: TASR/AP Photo

Tenisová sezóna sa aj tento rok otvára v Austrálii. Na rozpálených kurtoch v Melbourne začali v pondelok boje o prvý Grand Slam sezóny a my pri tom nebudeme chýbať.

Bratislava 14. januára (TERAZ.sk - OTS) – Prinesieme viac ako 250 live prenosov zo zápasov mužskej aj ženskej dvojhry na Australian Open. Máte jedinečnú možnosť sledovať online kvalitné prenosy zo zápasov najväčších tenisových es ATP a WTA.

Novak Djokovič sa pokúsi o dosiahnutie čistého hattricku v Melbourne. Spoločne s Anou Ivanovič, jednou z najkrajších tenistiek okruhu WTA, získali Hopman Cup a oboch si môžete vychutnať v akcii v našich priamych prenosoch.

Roger Federer je hrajúcou legendou a v Austrálii triumfoval už štyri krát v kariére. Usiluje sa o ďalší prepis rekordov a zisk už osemnásteho grandslamového titulu. Andy Murray urobil pod vedením legendárneho Ivana Lendla výrazny pokrok a je jedným z hlavných favoritov na víťazstvo. Vzostup výkonnosti zaznamenávajú aj slovenskí tenisti Martin Kližan a Lukáš Lacko, ktorých výkony môžete sledovať spoločne s nami. Dominika Cibulková hrala pred Melbourne finále v Sydney a v Melbourne budeme s napätím očakávať jej ďalšie výkony. Daniela Hantuchová a Magdaléna Rybáriková takisto nechýbajú v hlavnom pavúku.

V ženskej dvojhre, ktorú obhajuje Viktória Azarenka sa môžeme tešiť na prvú svetovú trojku a ďalšie hviezdy WTA. Serena Williams naznačila formu výhrou v Brisbane, Mária Šarapová skompletizovala minulý rok svoju grandslamovú zbierku a určite s ňou treba rátať aj na Australian Open.

Sledujte priame prenosy z Australian Open a bavte sa grandslamovým tenisom z rozpálených kurtov v Melbourne!