Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Lloris bude chýbať Tottenhamu maximálne sedem týždňov

Brankár Tottenhamu Hugo Lloris (vpravo) zachraňuje loptu, keď sa Rodrigo z Manchestru City snaží hlavičkovať počas futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Tottenham Hotspur a Manchester City na štadióne Tottenham Hotspur v Londýne v nedeľu 5. februára 2023. Foto: TASR/AP

Francúzsky brankár utrpel v nedeľňajšom šlágri Premier League proti Manchestru City (1:0) zranenie kolena a vypadne zo zostavy "kohútov" v dôležitej fáze sezóny,.

Londýn 9. februára (TASR) - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur príde maximálne na dobu siedmich týždňov o svojho kapitána Huga Llorisa. Spurs informovali o jeho stave po štvrtkových podrobnejších vyšetreniach.

Francúzsky brankár utrpel v nedeľňajšom šlágri Premier League proti Manchestru City (1:0) zranenie kolena a vypadne zo zostavy "kohútov" v dôležitej fáze sezóny, v ktorej sa predstavia aj v osemfinále Ligy majstrov proti AC Miláno.

Operácia však v prípade 36-ročného veterána nie je nutná. Llorisovo miesto medzi žrďami Spurs zaujme o dva roky mladší Fraser Forster, ktorý v tejto sezóne odchytal v najvyššej anglickej súťaži jediný duel 26. decembra proti Brentfordu.

"Sme sklamaní z toho, čo sa prihodilo Hugovi. Budeme dúfať, že sa k nám pripojí čo najskôr. Možno to bude o päť, možno o sedem týždňov. Máme však v osobe Frasera skúseného brankára. Dôverujeme jeho schopnostiam," vyhlásil asistent trénera Spurs Cristian Stellini.