Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

LM: Bayernu Mníchov bude proti Salzburgu chýbať aj obranca Süle

Na archívnej snímke hráč Bayernu Mníchov Niklas Süle. Foto: TASR/AP

Bayern je jasný líder A-skupiny a v domácom dueli so Salzburgom môže natiahnuť víťaznú šnúru v LM už na pätnásť zápasov.

Mníchov 24. novembra (TASR) - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov sa bude musieť v stredajšom domácom zápase Ligy majstrov 2020/2021 proti RB Salzburg zaobísť aj bez obrancov Niklasa Süleho a Lucasa Hernandeza.

Ako v utorok potvrdil tréner obhajcu trofeje Hansi Flick, Süle ešte musí nabrať kondíciu a Hernandez určite nezačne v základnej zostave a zrejme nezasiahne do hry ani ako striedajúci hráč. "Süle ešte musí potrénovať, má tam manko, na tom musíme popracovať. Dúfam, že k dispozícii by mohol byť v sobotu v lige. Hernandez by mohol byť na lavičke, ešte uvidíme," citovala kouča nemeckého šampióna agentúra AFP.

Bayern je jasný líder A-skupiny a v domácom dueli so Salzburgom môže natiahnuť víťaznú šnúru v LM už na pätnásť zápasov. Pred tromi týždňami Bavori triumfovali na ihrisku svojho súpera presvedčivo 6:2. Flickovi ešte budú chýbať Joshua Kimmich, Corentin Tolisso i Alphonso Davies.