Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

LM: Fanúšikovia Porta zaútočili na auto trénera Conceicaa

Hráč Bruggy Ferran Jutgla (druhý zľava) oslavuje po tom, ako strelil úvodný gól vo futbalovom zápase 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov B-skupiny FC Porto - FC Bruggy v Porte 13. septembra 2022. Foto: TASR - AP

Podľa portugalských médií boli v Conceicaovom aute počas incidentu jeho manželka s dvoma synmi. Útočníci hádzali na auto kamene a urážali posádku.

Lisabon 14. septembra (TASR) - Fanúšikovia portugalského futbalového klubu FC Porto zaútočili na auto trénera Sergia Conceicaa. Stalo sa tak po tom, čo "draci" prehrali v utorňajšom zápase základnej B-skupiny Ligy majstrov s FC Bruggy 0:4. Po dvoch zápasoch je Porto bez bodu na poslednom mieste skupiny so skóre 1:6.

Podľa portugalských médií boli v Conceicaovom aute počas incidentu jeho manželka s dvoma synmi. Útočníci hádzali na auto kamene a urážali posádku. K zraneniu osôb nedošlo. "Náš klub odsúdil útok na rodinné auto trénera Sergia Conceicaa. Zároveň ľutujeme nedostatočnú ochranu zo strany úradov a žiadame, aby boli aktéri tohto poľutovaniahodného činu urýchlene identifikovaní a aby bola voči nim vyvodená zodpovednosť," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení. Conceicao vedie tím od roku 2017 a získal s ním osem trofejí.