Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Lobotka podpísal s Trenčínom nový štvorročný kontrakt

Stredopoliar Trenčína Stanislav Lobotka (vpravo) a záložník Zlína Lukáš Salachna. Archívna foto. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Stanislav Lobotka podpísal s corgoňligovým AS Trenčín nový štvorročný kontrakt.

Trenčín 9. mája (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Stanislav Lobotka podpísal s corgoňligovým AS Trenčín nový štvorročný kontrakt. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

"Som rád, že mám dôveru tohto klubu," povedal po podpise novej zmluvy nádejný stredopoliar. "Trenčín mi dal šancu vstúpiť do veľkého futbalu. Dostal som príležitosť hrať v áčku a chcem to svojmu klubu vrátiť. Neberiem to tak, že by som tu mal zostať štyri roky. Budem na sebe ďalej pracovať. Ak príde ponuka, ktorá sa mi bude páčiť, rád by som po dohode s vedením odišiel. Keď to nastane, chcem, aby klub zo mňa niečo mal. Trenčín je dnes mojím druhým domovom," dodal pre klubový web.

Spokojnosť s podpisom nového kontraktu vyjadril aj generálny manažér AS Róbert Rybníček. "Nová zmluva je vysvedčením jeho dobrej práce. Sme veľmi radi, že takýto hráč je dnes v Trenčíne. Ak bude pokračovať v nastúpenom trende, čaká ho zaujímavá budúcnosť. Predsa ide o jedného z najlepších slovenských stredopoliarov vo svojom ročníku," uviedol Rybníček.