Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Luis Enrique dodatočne povolal do španielskeho kádra Roberta a Gila

Na snímke španielsky reprezentačný futbalový tréner Luis Enrique počas oficiálneho predstavenia v Las Rozas neďaleko Madridu 27. novembra 2019. FOTO TASR/AP Foto: TASR

Víťaz súboja medzi Talianskom a Španielskom sa vo finále LN stretne 10. októbra v Miláne s úspešnejším z duelu Francúzsko - Belgicko.

Madrid 4. októbra (TASR) - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Luis Enrique dodatočne nominoval do kádra pre finálový turnaj Ligy národov dvojicu Sergi Roberto a Bryan Gil. Obaja sa pripoja k tímu pred semifinálovým duelom s Talianskom.

Vo výbere nahradili dvoch zranených hráčov. Dvadsaťdeväťročný Roberto z FC Barcelona zaplnil dieru po stredopoliarovi Celty Vigo Braisovi Mendezovi, ktorý sa zranil v nedeľnom ligovom zápase s Elche. Mendez predtým v národnom tíme nahradil Pedriho Gonzaleza z FC Barcelona, ktorého takisto vyradili zdravotné problémy.

Dvadsaťročný krídelník Tottenhamu Gil sa dostal do reprezentačného kádra po tom, ako z neho vypadol Marcos LLorente z Atletica Madrid. Ten utrpel zranenie v sobotnom ligovom šlágri s FC Barcelona.

Víťaz súboja medzi Talianskom a Španielskom sa vo finále LN stretne 10. októbra v Miláne s úspešnejším z duelu Francúzsko - Belgicko. Informáciu priniesla agentúra AP.