Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Lukaku sa ospravedlnil za kritiku tímu, Tuchel: Pohli sme sa ďalej

Belgičan Romelu Lukaku, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Je si vedomý toho, čo sa stalo a čo spôsobil. Vie, že je jeho zodpovednosťou napraviť to, povedal nemecký tréner.

Londýn 4. januára (TASR) - Belgický futbalista Romelu Lukaku sa v utorok ospravedlnil za kritiku svojho tímu Chelsea v rozhovore pre talianske médiá. Získal tak späť svoje miesto v kádri, odkiaľ ho tréner Thomas Tuchel vyradil pred nedeľným zápasom s Liverpoolom (2:2).

"Mali sme dosť času, aby sme si to vyjasnili a pohli sa ďalej," povedal nemecký tréner. "Je si vedomý toho, čo sa stalo a čo spôsobil. Vie, že je jeho zodpovednosťou napraviť to."

Lukakuovo druhé pôsobenie v anglickom tíme vyzeralo spočiatku veľmi sľubne, keď strelil štyri góly v prvých štyroch zápasoch. Neskôr ho však trápil koronavírus a zranenia, pričom od začiatku nastúpil len v ôsmich ligových dueloch. V rozhovore skritizoval svoj hrací čas a naznačil aj záujem o návrat do Interu Miláno, s ktorým získal vlani titul v Serie A.

Ak nastúpi v stredajšom zápase ligového pohára proti Tottenhamu, stretne sa s mužstvom pod vedením Antonia Conteho, kormidelníka, ktorý ho viedol práve v talianskej najvyššej súťaži. Informácie priniesla AP.