Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Lunter predlžuje zmluvu s BK Mladá Boleslav

Na archívnej snímke vľavo Mário Lunter (Slovensko) a vpravo Anthony Cirelli (Kanada) počas zápasu základnej A-skupiny Slovensko - Kanada na 83. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v Košiciach 13. mája 2019. Foto: TASR Martin Baumann

Okrem Luntera predĺžil v utorok mladoboleslavský klub zmluvy aj s kapitánom tímu Martinom Ševcom a útočníkom Davidom Šťastným.

Mladá Boleslav 24. marca (TASR) - Slovenský hokejista Mário Lunter predĺžil spoluprácu s českým extraligistom BK Mladá Boleslav. Podľa klubovej webstránky podpísal s vedením viacročný kontrakt.

Dvadsaťpäťročný útočník prišiel do Mladej Boleslavi v priebehu sezóny 2019/2020 z Banskej Bystrice, v 28 zápasoch získal deväť bodov za štyri góly a päť asistencií. "Mário svojimi výkonmi potvrdil a splnil očakávania, s ktorými zo Slovenska prišiel. Svojím štýlom hry a najmä svojím korčuľovaním skvele zapadá do našej koncepcie," uviedol na adresu slovenského reprezentanta športový riaditeľ klubu Radim Vrbata. "Veríme, že po skúsenostiach z tejto sezóny v tej nasledujúcej ešte posunie svoje výkony na vyššiu úroveň," dodal pre web BK.

Okrem Luntera predĺžil v utorok mladoboleslavský klub zmluvy aj s kapitánom tímu Martinom Ševcom a útočníkom Davidom Šťastným.