Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

M. Laudrup kritizoval rozhodnutie dohrať duel po kolapse Eriksena

Michael Laudrup Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar odpadol v závere prvého polčasu pri postrannej čiare, keď naňho lopta smerovala po autovom vhadzovaní.

Kodaň 13. júna (TASR) – Bývalý dánsky futbalista Michael Laudrup kritizoval rozhodnutie dohrať duel B-skupiny majstrovstiev Európy medzi Dánskom a Fínskom po tom, ako priamo na ihrisku skolaboval domáci stredopoliar Christian Eriksen. Informovala o tom agentúra dpa.´

Rešpektujem, že to oba tímy zvládli. Po takejto udalosti však podľa môjho názoru neboli v psychickom rozpoložení na rozhodovanie o tom, či v zápase pokračovať alebo nie. Očakával som, že sa niekto kompetentný postaví a zápas ukončí,“ povedal Laudrup pre dánsku televíziu TV3+.

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar odpadol v závere prvého polčasu pri postrannej čiare, keď naňho lopta smerovala po autovom vhadzovaní. Záchranári Eriksena oživovali približne pätnásť minút a potom ho transportovali do nemocnice Rigshospitalet. Na sociálnych sieťach kolovala fotografia, na ktorej bol už na štadióne na nosidlách pri vedomí. "Christian Eriksen je pri vedomí a jeho stav je naďalej stabilizovaný. V nemocnici podstúpi ďalšie vyšetrenia," informovala Dánska FA na twitteri.