Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Majdan zamieril z Nových Zámkov do Vsetína

Juraj Majdan, archívna snímka. Foto: TASR Roman Hanc

Majdan odohral uplynulých 6 sezón v najvyššej slovenskej súťaži. Postupne sa v nej objavil v dresoch Banskej Bystrice, Zvolena, Popradu, Nitry, Košíc, Michaloviec a Nových Zámkov.

Vsetín 10. augusta (TASR) - Slovenský hokejový útočník Juraj Majdan si v sezóne 2021/2022 vyskúša druhú najvyššiu českú súťaž. Na spolupráci sa dohodol s klubom HC Vsetín, ktorý o tom informoval na oficiálnej stránke.

"Môj agent zavolal do troch klubov na Slovensku, no nedohodli sa a angažmán som si mohol riešiť sám. Tak som sa ozval pánovi trénerovi Romanovi Stantienovi. Prišiel som sa ukázať a na zmluve sme sa veľmi rýchlo dohodli. Chcem čo najviac pomôcť mužstvu - na ľade aj v kabíne, aby sme hrali v horných poschodiach tabuľky. Myslím si, že sa odo mňa budú očakávať body a aby som bol líder tímu," povedal 29-ročný krídelník pre klubovú stránku.

Majdan odohral uplynulých 6 sezón v najvyššej slovenskej súťaži. Postupne sa v nej objavil v dresoch Banskej Bystrice, Zvolena, Popradu, Nitry, Košíc, Michaloviec a Nových Zámkov. Za sebou má aj sedemročné pôsobenie v Litvínove, s ktorým získal v roku 2015 majstrovský titul.