Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Majiteľ Crystal Palace chce dohrať ligu a vyhnúť sa žalobám

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Vedenie najvyššej anglickej súťaže spoločne s vládnymi orgánmi hľadajú vhodné lokality, kde by sa dalo trénovať a od júna aj hrať.

Londýn 3. mája (TASR) - Majiteľ tímu Crystal Palace Steve Parish plne podporil plány obnovenia futbalovej Premier League. Vyjadril presvedčenie, že iba odohratím kompletnej sezóny sa súťaž vyhne žalobám a iným komplikáciám.

Vedenie najvyššej anglickej súťaže spoločne s vládnymi orgánmi hľadajú vhodné lokality, kde by sa dalo trénovať a od júna aj hrať. "Chcem, aby sa súťaž dokončila a aby bola spravodlivá. Chcem, aby sme korunovali FC Liverpool za šampióna ligy a aby sa každý klub mohol férovo posunúť v tabuľke tam, kam dokáže. Nechcem absolvovať ťažké rozhovory o tom, ako zápasy, ktoré sa ešte neodohrali, ovplyvnili ročník, a následne riešiť súdne spory, ktoré môžu trvať mesiace, ak nie roky," vyhlásil Parish pre agentúru AP.

V Holandsku aj Francúzsku futbalový ročník pre pandémiu koronavírusu predčasne ukončili. S tým nesúhlasili niektoré kluby, ktoré sú odhodlané sa proti rozhodnutiu brániť aj súdnou cestou. Crystal Palace sa nachádza na 11. mieste tabuľky.