Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Malkin by mohol nastúpiť už do tretieho zápasu série s Islanders

Na snímke ruský útočník Pittsburghu Jevgenij Malkin oslavuje druhý gól v zápase hokejovej NHL Pittsburgh Penguins - Washington Capitals (7:4) v noci na 3. februára 2018. Foto: TASR/AP

Malkin vynechal 23 zápasov základnej časti pre zranenie v dolnej časti tela, no do zostavy sa vrátil 3. mája v súboji s Philadelphiou Flyers.

New York 20. mája (TASR) - Ruský hokejový útočník Jevgenij Malkin by sa mohol vrátiť do zostavy Pittsburghu Penguins v 3. zápase semifinálovej série Východnej divízie s New Yorkom Islanders, ktorý je na programe v noci na piatok.

Tridsaťštyriročný center nehral v úvodných dvoch dueloch pre bližšie nešpecifikované zranenie. Malkin však podľa nhl.com odcestuje na tretí duel a o jeho štarte sa rozhodne teste pred úvodným buly. Pittsburgh prehral úvodný duel 3:4 po predĺžení, no po následnej výhre 2:1 vyrovnal stav série na 1:1.

Malkin vynechal 23 zápasov základnej časti pre zranenie v dolnej časti tela, no do zostavy sa vrátil 3. mája v súboji s Philadelphiou Flyers. V 33 stretnutiach prebiehajúcej sezóny nazbieral 28 bodov (8+20).