Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Mamajev strelil sedem gólov vo väzenskom zápase

Ruský futbalista Pavel Mamajev (v popredí vpravo) počas špeciálneho valentínskeho zápasu na väzenskej pôde 14. februára 2019 v Moskve. Ruský futbalista Pavel Mamajev strelil v jednom zápase sedem gólov, najviac v kariére. Foto: TASR/AP

Mamajev spoločne s reprezentačným kolegom Alexandrom Kokorinom, ktorý je tiež za mrežami, v októbri v Moskve pod vplyvom alkoholu vyprovokovali bitku.

Moskva 14. februára (TASR) - Ruský futbalista Pavel Mamajev strelil v jednom zápase sedem gólov, najviac v kariére. Zrejme však nečakal, že sa mu to podarí na väzenskej pôde. Tridsaťročný stredopoliar je od novembra vo väzbe, kde čaká na súd za napadnutie a výtržníctvo. Svoje gólové maximum dosiahol v špeciálnom valentínskom zápase šesť na šesť. Mamajev odohral jeden polčas v každom tíme, ktoré boli zložené z väzňov.

Mamajev spoločne s reprezentačným kolegom Alexandrom Kokorinom, ktorý je tiež za mrežami, v októbri v Moskve pod vplyvom alkoholu vyprovokovali bitku. Napadli pritom vládnych úradníkov. Podľa Russia Today im hrozí trest do troch rokov odňatia slobody. Informovala o tom agentúra AP.