Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Mane opäť trénuje s Bayernom Mníchov: Je to dobrý pocit

Na snímke senegalský útočník Sadio Mané. Foto: TASR/AP

Tréner Bayernu Julian Nagelsmann vyhlásil už začiatkom januára, že Mane sa možno stihne zotaviť pre osemfinále Ligy majstrov proti Parížu St. Germain.

Mníchov 24. januára (TASR) - Senegalský futbalista Sadio Mane sa v utorok vrátil do tréningového procesu v Bayerne Mníchov. Informovala o tom agentúra AFP na základe príspevku, ktorý zverejnila oficiálna stránka klubu na sociálnej sieti.

"Hej, je to dobrý pocit byť po dlhej dovolenke späť," uviedol Mane v zverejnenom videu. Do utorkového bundesligového duelu proti Kolínu nad Rýnom však ešte nezasiahne. Tridsaťročný útočník sa zranil v novembri počas ligového zápasu s Werderom Brémy a podstúpil operáciu, ktorá ho vyradila z MS v Katare.

Tréner Bayernu Julian Nagelsmann vyhlásil už začiatkom januára, že Mane sa možno stihne zotaviť pre osemfinále Ligy majstrov proti Parížu St. Germain. "Sadio je dôležitý hráč. Pokiaľ všetko pôjde po masle ako doposiaľ, mohol by nám proti Parížu pomôcť. Zatiaľ s ním v prvom zápase proti PSG nepočítam, ale nie je vylúčené, že napokon stihne aj ten," vyhlásil.