Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Marocký brankár Bounou vypadol zo zostavy tesne pred výkopom

Marocký brankár Yassine Bounou chytá lopt pred Chorvátom Nikolom Vlašičom (uprostred) vo futbalovom zápase F-skupiny Maroko - Chorvátsko na MS 2022 vo futbale v katarskom meste Al Chor 23. novembra 2022. Foto: TASR/AP

Počas predzápasovej štátnej hymny ešte stál po boku spoluhráčov, následne však zašiel za trénerom Walidom Regraguim a na duel nenastúpil.

Dauha 27. novembra (TASR) - Marocký futbalový brankár Yassine Bounou fuguroval v základnej zostave na nedeľný zápas MS v Katare proti Belgicku, no v bránke napokon nestál. Počas predzápasovej štátnej hymny ešte stál po boku spoluhráčov, následne však zašiel za trénerom Walidom Regraguim a na duel nenastúpil.

Kouč reprezentácie Bounoua objal a obrátil sa k náhradnému brankárovi Munirovi Mohamedimu. Ako píše agentúra AP, ten vybehol na ihrisko včas, aby stihol predzápasovú tímovú fotografiu a odchytal celé stretnutie, ktoré Maročania nečakane vyhrali 2:0. Marocká televízna stanica 2M neskôr uviedla, že sa Bounouovi tesne pred výkopom zatočila hlava a požiadal o zmenu v zostave. Tridsaťjedenročný hráč je brankárskou jednotkou Maroka a chytá za španielsku Sevillu. V úvodnom kole skupiny odohral celé stretnutie s Chorvátskom a vychytal čisté konto (0:0).