Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Matoušek sa po štyroch rokoch vrátil do Banskej Bystrice

Na snímke zľava Tomáš Matoušek (Slovan) a Reid Duke (Nitra) počas zápasu 28. kola Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK Nitra v Bratislave 10. januára 2023. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Matoušek odohral uplynulé štyri sezóny v drese Slovana Bratislava, počas ktorých absolvoval aj krátku anabázu v Michalovciach.

Banská Bystrica 19. mája (TASR) - Slovenský hokejový útočník Tomáš Matoušek sa po štyroch rokoch vrátil do materského klubu HC´05 Banská Bystrica.

"Akonáhle sa naskytla možnosť, že by sa k nám vrátil, neváhali sme," povedal športový manažér "baranov" Ľuboš Pisár pre klubovú stránku.

Matoušek odohral uplynulé štyri sezóny v drese Slovana Bratislava, počas ktorých absolvoval aj krátku anabázu v Michalovciach. V drese "belasých" získal v roku 2022 majstrovský titul, predtým sa dvakrát tešil aj vo farbách Banskej Bystrice (2017, 2019).

"Tomáš je veľmi silný v osobných súbojoch a v predbránkovom priestore. Veríme, že k svojej typickej hre prinesie do nášho tímu skúsenosti, líderstvo a bude príkladom pre našich mladších hráčov," povedal Pisár.