Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Icardi sa rozišiel so svojou manželkou, dôvodom bola vraj nevera

Na archívnej snímke z 3. decembra 2017 Mauro Icardi. Foto: TASR/AP

Icardi údajne podviedol svoju manželku s argentínskou herečkou a modelkou Chinou Suarezovou.

Paríž 19. októbra (TASR) - Argentínsky futbalista Mauro Icardi sa rozišiel so svojou manželkou Wandou Naraovou. Tá je zároveň aj agentkou 28-ročného útočníka, ktorý si oblieka dres francúzskeho šampióna Paríža St. Germain.

Naraová na svojom Instagrame oznámila manželovu neveru, vymazala spoločné fotografie a odhlásila sa z jeho účtu. "Zabil si rodinu kvôli prostitútke," napísala. Správu o rozchode neskôr potvrdila aj argentínskej novinárke Ker Weinsteinovej. Icardi údajne podviedol svoju manželku s argentínskou herečkou a modelkou Chinou Suarezovou.
Futbalista Interu Miláno Mauro Icardi a jeho manželka Wanda Narová počas odvetného šestnásťfinálového zápasu Európskej ligy Inter Miláno - Rapid Viedeň v Miláne 21. februára 2019, foto z archívu.
Foto: TASR/AP

Vzťah Wandy a Icardiho sa začal v roku 2013. O rok neskôr sa pár zosobášil, narodili sa im dve dcéry. Naraová bola predtým vydatá za Icardiho priateľa, bývalého stredopoliara Barcelony Maxiho Lopeza, s ktorým má troch synov. V roku 2015 urobil útočník PSG dôležité kariérne rozhodnutie. Vyhodil agenta, s ktorým pracoval 10 rokov. Namiesto toho vymenoval za svojho zástupcu manželku. V roku 2020 podpísal vďaka nej štvorročný kontrakt s PSG v hodnote 50 miliónov eur.

Vzhľadom na dlhodobú dohodu s Parížanmi by hráčove súčasné problémy nemali mať vplyv na vzťah s klubom. Ak by však Icardi zamestnal nového agenta, potom by jeho pobyt vo Francúzsku nemusel byť taký dlhý. Denník Daily Mail s odvolaním sa na Calcio Mercato píše, že záujem o neho prejavil Newcastle.
Na archívnej snímke z 15. januára 2020 tetovanie na nohách Maura Icardiho.
Foto: TASR/AP

Po vyhlásení o rozchode odišla Naraová so svojimi deťmi do Milána. Toto rozhodnutie futbalistu zasiahlo, vynechal aj tréning.