Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Mbappe a Hakimi sa vrátili z dovolenky, zapojili sa do tréningu PSG

Kylian Mbappé a Achraf Hakimi počas zápasu proti Lens 1. januára 2023. Foto: TASR/AP

Dve opory PSG spoločne dovolenkovali v USA, kde okrem iného navštívili aj zápas basketbalovej NBA medzi Brooklynom Nets a San Antoniom Spurs.

Paríž 12. januára (TASR) - Útočník Kylian Mbappe a obranca Achraf Hakimi sa vo štvrtok opäť zapojili do tréningového procesu vo francúzskom futbalovom klube Paríž St. Germain. Obaja dostali voľno po MS v Katare, kde Mbappe ako najlepší kanonier šampionátu výrazne pomohol francúzskej reprezentácii k zisku striebra a Hakimi dokráčal s Marokom až k senzačnému štvrtému miestu.

Dve opory PSG spoločne dovolenkovali v USA, kde okrem iného navštívili aj zápas basketbalovej NBA medzi Brooklynom Nets a San Antoniom Spurs. V New Yorku si užili i novoročné oslavy, uviedla agentúra AFP.

Vedenie úradujúceho šampióna Ligue 1 zavesilo vo štvrtok na sociálne siete video, na ktorom vidno, ako Mbappe s Hakimim už spoločne "zarezávajú" v tréningovom centre PSG. Parížania sa momentálne pripravujú na nedeľný ligový zápas so Stade Rennes.

Mbappe sa vo finále MS 2022 blysol hetrikom, no ani to nestačilo "Les Bleus" k obhajobe titulu. S Argentínou prehrali 2:4 v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa zápas skončil 2:2 v riadnom hracom čase a 3:3 po predĺžení.