Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Mbappe predĺžil kontrakt s Parížom St. Germain do roku 2025

Na snímke vpravo francúzsky futbalista Kylian Mbappe z Paríža St. Germain drží dres s číslom 2025 oznamujúcim podpis novej trojročnej zmluvy pred zápasom 38. kola francúzskej Ligue 1 Paríž St. Germain - FC Metz v Paríži v sobotu 21. mája 2022. Vľavo stojí prezident futbalového klubu Paríž St. Germain Nasser Al-Khelaifi. Foto: TASR/AP

Výrazný záujem o jeho služby mal Real Madrid, no Mbappe napokon odmietol ponuku španielskeho majstra a rozhodol sa zostať v PSG.

Paríž 21. mája (TASR) - Francúzsky futbalový reprezentant Kylian Mbappe predĺžil kontrakt s Parížom St. Germain až do roku 2025. Potvrdilo to vedenie klubu. Dvadsaťtriročnému útočníkovi 30. júna končila platnosť zmluvy. Výrazný záujem o jeho služby mal Real Madrid, no Mbappe napokon odmietol ponuku španielskeho majstra a rozhodol sa zostať v PSG.

"Som presvedčený o tom, že v Paríži môžem ďalej futbalovo rásť, preto som sa rozhodol predĺžiť kontrakt. Budem sa snažiť podávať maximálne výkony a pomôcť klubu k zisku cenných trofejí," uviedol Mbappe, ktorý prišiel do Paríža z Monaca v auguste 2017 a pomohol mu získať štyri z piatich titulov v Ligue 1. Nazbieral 170 gólov a dostal sa na druhú priečku klubovej histórie za Edinsona Cavaniho, ktorý má na konte 200.