Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

MBK Ružomberok angažoval Američanku Graysovú

Basketbalistky MBK Ružomberok obhájili titul majsteriek Slovenska v Niké extralige žien. V rozhodujúcom piatom finálovom stretnutí zvíťazili doma nad Piešťanskými Čajkami 73:68 a celú sériu vyhrali 3:2 na zápasy. Na snímke tím Ružomberka pózuje s pohárom v Ružomberku 1. mája 2021. Foto: TASR - Ján Krošlák

Ružomberský káder pre novú sezónu, v ktorej sa po ročnej pauze predstaví aj v Európskom pohári FIBA, je týmto takmer skompletizovaný.

Ružomberok 31. júla (TASR) - Úradujúci ženský basketbalový majster MBK Ružomberok získal ďalšiu zahraničnú posilu. Po chorvátskej pivotke Patricii Burovej a americkej rozohrávačke Adrienne Motleyovej sa dohodol na ročnej spolupráci s ďalšou hráčkou z USA Mart'e Graysovou.

"Je to atletický a dynamický typ basketbalistky. Graysová dokáže behať, trafiť aj z vonku, byť agresívna v podkošovom priestore i úspešná na doskoku," povedal na adresu 24-ročnej, 188 cm vysokej pivotky tréner MBK Juraj Suja.

Ružomberský káder pre novú sezónu, v ktorej sa po ročnej pauze predstaví aj v Európskom pohári FIBA, je týmto takmer skompletizovaný. "Už hľadáme len jednu hráčku pod kôš," podotkol Suja.