Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 15. jún 2024Meniny má Vít
< sekcia Šport

McKeniemu, Dybalovi a Arthurovi hrozí pokuta za účasť na párty

Futbalista Juventusu Turín Paulo Dybala (uprostred) sa teší so spoluhráčmi po strelení hetriku v zápase 2. kola H-skupiny Ligy majstrov Juventus Turín - Young Boys Bern v Turíne 2. októbra 2018. Foto: TASR/AP

Na základe obmedzení prijatých na zamedzenie šírenia koronavírusu je organizovanie takýchto stretnutí v Taliansku zakázané.

Turín 1. apríla (TASR) - Americkému futbalovému stredopoliarovi Westonovi MaKenniemu i jeho spoluhráčom z Juventusu Paulovi Dybalovi a Arthurovi hrozia pokuty za účasť na nepovolenom večierku. Ten usporiadal Američan v stredu večer vo svojom dome v Turíne, Okrem Dybalu a Arthura na párty pozval ďalších 20 kamarátov.

Na základe obmedzení prijatých na zamedzenie šírenia koronavírusu je organizovanie takýchto stretnutí v Taliansku zakázané. Od desiatej hodiny večer do piatej hodiny ráno navyše platí v krajine zákaz vychádzania. Políciu zalarmovali susedia McKenieho pol hodinu pred stredajšou polnocou. Hráčom hrozia sankcie aj od talianskeho klubu. Informovala agentúra AP.