Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Medzi Škrtelom a Costom lietali iskry, od seba ich dávali spoluhráči

Martin Škrtel a Diego Costa Foto: internet

Dvojica mala po prvý raz ostrejšiu výmenu názorov pred mesiacom v Žiline v kvalifikačnom zápase, v ktorom slovenskí futbaloví reprezentanti famózne zdolali Španielsko 2:1.

Bratislava 9. november (Teraz.sk) - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel a Španiel Diego Costa sa zrejme nemusia. Svoje ´vzájomné sympatie´ si opäť prejavili v sobotňajšom šlágri 11. kola Premier League na Anfield Road, informuje Daily Mail.

Dvojica mala po prvý raz ostrejšiu výmenu názorov pred mesiacom v Žiline v kvalifikačnom zápase o EURO 2016, v ktorom slovenskí futbaloví reprezentanti famózne zdolali Španielsko 2:1. Triumf Slovenska zabezpečil v 87. minúte Miroslav Stoch, bývalý hráč londýnskej Chelsea.

Po heroickom triumfe sa Škrtel nechal počuť, že Costu častoval nadávkami v španielčine, ktoré sa naučil od svojho bývalého spoluhráča Luisa Suareza, ktorý v júli prestúpil do katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona za 75 miliónov libier.

Suarez pogratuloval esemeskou Škrtelovi k veľkému výsledku. " Ja som sa mu poďakoval, že ma naučil neslušné slová v španielčine, ktoré som mohol adresovať Costovi," uviedol Škrtel pre The Express.

A tak nečudo, že k viacerým ostrejším stretom prišlo aj v ligovom zápase. V prvom polčase útočník Chelsea strčil do chrbta slovenského futbalistu. Hlavný rozhodca žltú kartu za zrejme úmyselný faul nevytiahol a Španiel si mohol hlboko vydýchnuť. Neskôr skončil stredopoliar Liverpoolu na zemi po vzájomnom vzdušnom súboji. Do tretice dvojicu dávali od seba spoluhráči počas odchodu na polčasovú prestávku za stavu 1:1.



Po záverečnom hvizde mal tentoraz viac dôvodov na úsmev Španiel. V 67. minúte strelil víťazný gól a rozhodol o triumfe Chelsea. Pre Costu to bol jubilejný desiaty presný zásah v sezóne a zverenci trénera Joseho Mourinha suverénne vedú tabuľku Premier League so ziskom 29 bodov.

Diego Costa si vymenil roztrhnutý dres a strelil víťazný gól
Foto: internet