Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Messi vynechá pre problémy s lýtkom sobotňajší ligový duel PSG v Reims

Futbalista Lionel Messi (vľavo) z PSG sa teší z gólu počas zápasu H-skupiny 3. kola skupinovej fázy Ligy majstrov vo futbale Benfica Lisabon - Paríž Saint-Germain 5. októbra 2022 v Lisabone. Foto: TASR - AP

Paríž St. Germain informoval, že argentínsky útočník má problémy s lýtkovým svalom a potrebuje si oddýchnuť.

Paríž 7. októbra (TASR) - Lionel Messi vynechá sobotňajší zápas futbalistov Paríža St. Germain vo francúzskej lige na ihrisku Stade Reims. Líder tabuľky v piatok informoval, že argentínsky útočník má problémy s lýtkovým svalom a potrebuje si oddýchnuť.

Tridsaťpäťročný Messi skóroval v stredu pri remíze PSG v Lige majstrov na pôde Benficy Lisabon (1:1). Z ihriska odišiel deväť minút pred koncom zápasu a podľa trénera Christopha Galtiera bol unavený. "Leo bude v sobotu oddychovať. O deň neskôr začne s behom a v pondelok sa zapojí do tréningu pred odvetou proti Benfice," uviedol podľa AFP kormidelník Parížanov. Otázny je aj štart Kyliana Mbappeho, ktorý sa zotavuje z infekcie horných dýchacích ciest.

Pred svetovým šampionátom v Katare, ktorý odštartuje v druhej polovici novembra, čaká na Paríž St. Germain ešte deväť stretnutí.