Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Michalovce sa dohodli na ukončení spolupráce s Majorošom

Na snímke tréner MFK Zemplín Michalovce Jozef Majoroš na tréningu počas štartu letnej prípravy na novú sezónu Fortuna ligy 23. júla 2020 v Michalovciach. Foto: TASR – Roman Hanc

Meno nového trénera zverejní vedenie klubu čoskoro.

Michalovce 12. apríla (TASR) - Vedenie slovenského futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce sa dohodlo na ukončení spolupráce s hlavným trénerom Jozefom Majorošom a jeho asistentom Marekom Ondríkom. Ako dôvod uviedlo nelichotivé výsledky A-mužstva v predchádzajúcich zápasoch. Meno nového trénera zverejní vedenie klubu čoskoro.

Michalovce prehrali v sobotnom domácom stretnutí 4. kola nadstavbovej skupiny o záchranu vo Fortuna lige s FK Pohronie 1:2. V tabuľke figurujú na predposlednej priečke iba o dva body pred FK Senica. "Aj taký je futbalový život, na jednej strane prináša radosť v podobe gólov, víťazstiev a trofejí, a na druhej v podobe prehier, a s tým spojených aj nepopulárnych zmien. Mrzí nás to o to viac, že sme si na seba zvykli športovo aj ľudsky. Ďakujeme obom trénerom za ich prácu, ktorú odviedli pre MFK Zemplín Michalovce za posledný rok a pol. Jožkovi a Marekovi prajeme veľa zdravia, a tiež aby neostali dlho bez práce," uviedol Zemplín v tlačovej správe.