Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Montreal zaradil Slafkovského na listinu zranených hráčov

Juraj Slafkovsky z Montrealu Canadiens (vľavo) sa snaží ovládať puk, zatiaľ čo Jake Christiansen z Columbus Blue Jackets bráni počas prvej tretiny hokejového zápasu NHL vo štvrtok 17. novembra 2022 v Columbuse v štáte Ohio. Foto: TASR/AP

Canadiens na ich miesta povolali z farmy Laval Rocket v AHL Rafaela Harveyho-Pinarda a Rema Pitlicka.

Montreal 17. januára (TASR) - Kanadský hokejový klub Montreal Canadiens zaradil slovenského útočníka Juraja Slafkovského na listinu zranených hráčov. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude pauzovať.

Osemnásťročný krídelník si privodil zranenie v dolnej časti tela v pondelkovom zápase na ľade New Yorku Rangers (2:1) a následne absolvoval lekárske vyšetrenia. V 52. minúte odišiel z ľadu s bolestivou grimasou a ťažko dostupoval na ľavú nohu. Slafkovský čaká na kanadský bod už mesiac, zatiaľ naposledy bodoval asistenciou 14. decembra proti Ottawe.

Montreal v utorok zaradil na listinu zranených hráčov aj ďalších dvoch útočníkov Joela Armiu a Jakea Evansa. Klub navyše zapísal na listinu dlhodobo zranených Seana Monahana, ktorý má problémy v dolnej časti tela.

Canadiens na ich miesta povolali z farmy Laval Rocket v AHL Rafaela Harveyho-Pinarda a Rema Pitlicka. Montreal nastúpi na ďalší duel v noci na stredu doma proti Winnipegu.