Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Mucha kandiduje do Výkonného výboru SFZ ako zástupca hráčov

ZBývalý brankár Ján Mucha. Foto: TASR/Michal Svítok

Konferencia SFZ sa uskutoční v piatok 28. februára 2020, delegáti budú na nej okrem iného voliť člena VV SFZ – zástupcu hráčov.

Bratislava 19. februára (TASR) - Bývalý slovenský futbalový brankár Ján Mucha kandiduje do Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) ako zástupca hráčov. Pod jeho kandidatúru sa dosiaľ podpísalo viac ako 500 prevažne profesionálnych futbalistov.

Konferencia SFZ sa uskutoční v piatok 28. februára 2020, delegáti budú na nej okrem iného voliť člena VV SFZ – zástupcu hráčov. Mucha pri svojej kandidatúre stavia na širokej podpore zo strany futbalistov. "Teší ma obrovská podpora, ktorú mi vyjadrili hráči z celého Slovenska. Zároveň je pre mňa aj záväzkom, aby som v prípade zvolenia obhajoval ich práva, tak ako to už štyri roky robím v pozícii prezidenta Únie futbalových profesionálov. Verím, že delegáti konferencie SFZ budú rešpektovať vôľu hráčov a na pozíciu zástupcu hráčov vo Výkonnom výbore SFZ zvolia kandidáta, ktorý má ich jednoznačnú podporu," uviedol Mucha v tlačovej správe Únie futbalových profesionálov.