Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Na historickú premiéru Slovana v KHL je v predaji ešte 900 vstupeniek

KHL Foto: internet

V deň zápasu sú k dispozícii vstupenky prevažne v nižších cenových kategóriách za 10, resp. 12 eur do sektorov za oboma bránkami.

Bratislava 6. septembra (TASR) - Deväťsto posledných vstupeniek zostalo v predaji na štvrtkovú historickú premiéru Slovana v KHL s ďalším nováčikom, ukrajinským Donbassom Doneck.

Ako informoval TASR marketingový riaditeľ HC Slovan Milan Vajda, v deň zápasu sú k dispozícii vstupenky prevažne v nižších cenových kategóriách za 10, resp. 12 eur do sektorov za oboma bránkami. Drahšie vstupenky, ako aj lístky do sektoru Fan klubu na státie sa už dávnejšie vypredali.

Vstupenky sa predávajú naďalej na všetkých predajných miestach spoločnosti Ticketportal. Zvyšok vstupeniek sa bude predávať v štyroch pokladniach Slovnaft Arény (zo strany námestia pred zimným štadiónom) od 14.00 h až do konca prestávky po prvej tretine.

Stále existuje reálna šanca, že premiérové predstavenie Slovana v KHL sa bude hrať pred vypredanou arénou. Jej kapacita pre domáce hokejové zápasy v KHL je presne 10.055 miest.