Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Šport

Spartak Myjava sa rozlúči so šiestimi hráčmi

Spartak Myjava Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Je pre nás zbytočné, aby sme mali na jar v kádri dvadsaťdva hráčov, keď odohráme len štrnásť zápasov, povedal generálny manažér Spartaka Myjava Peter Halabrín.

Myjava 24. decembra (TASR) - Futbalový klub Spartak Myjava sa počas zimnej prestávky rozlúči až so šiestimi hráčmi, pričom podľa portálu profutbal.sk medzi nimi figurujú Lukáš Šebek, Peter Majerník či Michal Dian. O ich osude sa definitívne rozhodne v najbližších dňoch.

"Je pre nás zbytočné, aby sme mali na jar v kádri dvadsaťdva hráčov, keď odohráme len štrnásť zápasov. Počas jesene sme ich odohrali devätnásť, plus pohárové stretnutia. Takže záťaž bude iná. Stále platí filozofia klubu, že chceme pracovať najmä s hráčmi z nášho regiónu, našimi odchovancami a ak bude potom treba, tak dopĺňať zvonku," uviedol generálny manažér Spartaka Myjava Peter Halabrín.

Gólman Michal Šulla sa podľa profutbal.sk predbežne vracia späť do FK Senica, kde začne zimnú prípravu. Vedenie nováčika Corgoň ligy však robí všetko preto, aby sa rodák z Myjavy vrátil späť na Kopanice.