Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Na Štefana Slovan proti Novgorodu. Hrať bude vo vianočných dresoch

Na snímke striedačka Slovana zľava Lukáš Kašpar, Louis Leblanc, tréner Miloš Říha a nová posila obranca Tomáš Kundrátek v zápase hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Dinamo Minsk 22. decembra 2015 v Bratislave. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Slovanisti budú chcieť nadviazať na výhru proti Dinamu Minsk.

Bratislava 26. december (Teraz.sk/TASR) - Hokejisti HC Slovan Bratislava dnes privítajú na domácom ľade o 17.00 h ruský klub Torpedo Nižnij Novgorod. Belasí sa predstavia v záverečnom dueli pred odletom na dvojzápasový trip v špeciálnych vianočných dresoch, informuje klubový portál.

V aktuálnom ročníku sa zverenci trénera Miloša Říhu stretli s ruským klubom už dvakrát. Koncom júla sa v prípravnom zápase slovanisti radovali z víťazstva 2:1. V súťažnom kolotoči boli naopak úspešnejší hráči Novgorodu, ktorí vyhrali v novembri na domácom ľade v pomere 5:3. V Západnej konferencii patrí Novgorodu šiesta priečka.

Slovanisti budú chcieť nadviazať na výhru proti Dinamu Minsk. Bieloruský klub zdolali pred domácim publikom dva dni pred Vianocami 4:2. Ukončili tak negatívnu sériu piatich stretnutí bez víťazstva a v tabuľke Západnej konferencie sa posunuli na 10. miesto. Na ôsmu postupovú priečku, ktorú si drží práve bieloruský Minsk, aktuálne strácajú päť bodov.