Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Na tréning Bologne vtrhli fanúšikovia, slovne konfrontovali Mottu

Ilustračná snímka. Foto: TASR/DPA

Medzi nespokojnými priaznivcami a Mottom takmer prišlo aj k fyzickému kontaktu, čomu zabránili zverenci talianskeho kormidelníka.

Bologna 7. októbra (TASR) - Fanúšikovia futbalovej Bologne vtrhli vo štvrtok do tréningového kempu talianskeho tímu. Reagovali tak na nevýrazné výkony mužstva a vedenie nového trénera Thiaga Mottu, s ktorým sa dostali do slovného konfliktu.

Medzi nespokojnými priaznivcami a Mottom takmer prišlo aj k fyzickému kontaktu, čomu zabránili zverenci talianskeho kormidelníka. Tím figuruje po ôsmich kolách Serie A na sedemnástom mieste a pod vedením nového kouča zaznamenal dve prehry, naposledy na pôde Juventusu Turín (0:3). V predchádzajúcom ročníku obsadil trináste miesto.

Bolognu čaká najbližší ligový zápas v sobotu proti Sampdorii Janov, ktorá je v tejto sezóne bez víťazstva a s dvomi bodmi jej patrí posledné miesto v tabuľke. Na lavičke hostí si odbije premiéru tréner Dejan Stankovič – po nedeľnej prehre 0:3 s Monzou nahradil Marca Giampaola. Informácie priniesla agentúra APA.